Ravintolat

Herkullinen ruoka on osa nautinnollista ja rentouttavaa ajanviettoa. Aloita aamu Hotelli Lähteen runsaalla buffet-aamiaisella ja kokoa itse herkullinen aamupala klassisista vaihtoehdoistamme. Piristävät päiväkahvit ja suussa sulavat leivonnaiset löydät hemmottelun lomassa kahviostamme Lappeenrannan satamasta.

Aamiainen arkisin klo 7-10.30 ja viikonloppuisin klo 8-11.

Aamiainen

Hyvä päivä alkaa herkullisella ja täyttävällä aamiaisella. Kattava buffet-aamiainen sisältää klassisia hotelliaamiaisen suosikkeja, kuten tuoretta leipää, erilaisia juustoja ja leikkeleitä, kotimaisia marjoja sekä raikkaita hedelmiä. Maukkaasta aamiaisvalikoimastamme löytyy myös monipuolisesti vaihtoehtoja erityisruokavaliot huomioiden.

Aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille 15,40 €/hlö, tilan salliessa. Huomioittehan, että ruuhkaisinta aamiaisella on yleensä klo 9-10 aikaan. Ryhmistä pyydämme ilmoittamaan etukäteen.

Aamiainen arkisin klo 7-10.30
Aamiainen viikonloppuisin klo 8-11.

Arkipyhinä klo 8-11.

Café Lähde

Avoinna ma-to klo 10-20, pe-la 10-23, su 10-20

Vappuaattona 30.4. kylpylä ja kahvila ovat avoinna  klo 10-23 !


Vietä ikimuistoinen kahvihetki Saimaata ja Lappeenrannan rantabulevardin kaunista maisemaa ihaillen. Valikoimasta löydät tuoreet sämpylät, herkulliset suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä suussa sulavat kakkupalat. Meiltä löydät myös gluteenittomat ja vegaaniset herkut.